Ondernemen in Crisistijd

Hulp bij ondernemen in crisistijd

Experts delen tips om mentaal, fysiek en financieel gezond te blijven

Direct inschrijven

In tijden van crisis komt het vaak aan op creativiteit, doorzettings- en aanpassingsvermogen. Wil je overleven, dan moet je blijven vernieuwen en dit vergt enorm veel druk van jou als ondernemer.

Via e-mails met artikelen, video’s en podcasts krijg jij een boost om de draad weer volledig op te pakken. De experts die jou hierbij helpen zijn vitaliteitscoach Kelly Stessen (Stessen Sport en Coaching), het team van high-performance coaches (Straight-Line Leadership), sales-expert Terry van den Bemt (De Sales Architect) en financieel expert Raymon van Valkenburg (Euler Hermes Nederland).

Schrijf je in en ontvang GRATIS informatie op het gebied van:

  • Mentale veerkracht en gezondheid

  • Gezond leven en fit ondernemen
  • Financieel gezonde keuzes maken

Mkb Servicedesk logo
  • Schrijf je in en ontvang GRATIS informatie!

    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en de Privacy Statement van MKB Servicedesk B.V. en geef toestemming om relevante informatie van MKB Servicedesk en haar partners te ontvangen.

    * Verplicht veld
  • Veilige SSL verbinding, uw gegevens worden versleuteld en onleesbaar verstuurd.

Copyright 2019 MKB Servicedesk Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van MKB Servicedesk.